marți, 23 iunie 2009

Remedii pentru ulcer duodenal

 Terapia prezentată în următoarele rânduri a fost verificată pe sute de pacienţi, cu efect rapid pentru puseul acut, urmând ca după 10 zile de tratament să fie eliminată şi cauza care l-a produs. 
 Se bate un albuş de ou proaspăt cu o linguriţă de zahăr pudră şi o lingură de ulei de măsline, până se face cremă. În fiecare dimineaţă se va lua din acest amestec, pe stomacul gol, câte o lingură, vreme de 10 zile. Se poate adăuga şi un vârf de cuţit de praf de argilă, de preferat albă-caolin, sau gri. După acest tratament, este recomandabil şi regimul macrobiotic dr Oshava, relaţi la tel. 032/ 27 07 62 Iaşi. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------ Timp de 35 de zile, se va consuma zilnic 1-2 căni de ceai de pătlagină, care se găseşte la toate farmaciile. Rana se va închide complet. Ceaiul trebuie puţin îndulcit. 
 Seminţele de muştar [1 linguriţă] luate cu 30minute înaintea meselor principale sunt un bun remediu împotriva ulcerului duodenal.
 Se folosesc 3 sau 6 ouă, ½ litru ulei de măsline, ½kg miere de albine de salcâm, 250ml alcool rafinat, 1 litru ceai de sunătoare, fiert până ce ajunge la jumătate [se folosesc 4 linguriţe de plantă la 1 litru de apă în clocot] sucul de la 3 lămâi. Se amesteca toate ingredientele şi se lasă la macerat 14 zile după care se iau 2 linguriţe dimineaţa pe stomacul gol până la epuizarea întregii cantităţi.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu