marți, 23 iunie 2009

Remedii pentru pietre la fiere

  Uneori cu toate tratamentele pietrele de la fiere nu se pot elimina si necesita controlul unui chirurg . Sfatul este sa urmati o luna sau doua acest tratament iar daca rezultatele nu vin atunci apelati la chirurg . 
  Sucul de ridichie neagra : se optine cu ajutorul mixerului di ridighi fara coaja . Cura incepe cu 100 ml suc luat dimineata pe stomacul gol , crescand in urmatoarele trei saptamani pana la 400 ml , deci in fiecare saptamana creste cu 100 ml . In urmatoarele saptamani descresteti pana la 100 ml . Daca suferiti de stomac aceasta cura nu poate fi luata . Un ceai excelent este urmatorul : 20 gr [ o lingurita ] patrunjel de camp [ pimpinella ] iedera [ hebera helix ] hamei [ humulus lupulus ] turita mare [ agrimonia aupactria ] menta si pelin toate aceste plante uscate se amesteca in proporti egale . Din acest amestec se iau 3 linguri de planta si se pun intru-n litru de vin de mere sau must de mere [ vil faceti singuri in mixer ] . Compozitia se pune rece pe foc se lasa sa se infierbante pana ce da un clocot ,apoi se ia de pe foc si se lasa 3 minute sase infuzeze . Peste zi se iau 8-9 linguri de lichid din ora in ora . Pentru ca bautura trebuie sa fie cat mai firbinte ea trebuie tinuta in termos . Important pentr-u a va vindeca este necesar sa se tina un regim din care trebuie eliminate urmatoarele alimente : oalegrasimile animale , cacaoa si ciocolata , conservele , mezelurile , branzeturile fermentate condimentele , tutunul , alcolul de asemenea si alimentele ce contin colesterol : prajiturimaruntaiele , pestele gras , mazare , morcovi . In aceasta perioada este bine sa tineti o cura de apa minerala . 


 Preparaţi următoarea reţetă : 250ml rachiu de drojdie de bere [se găseşte în comerţ] 250ml zeamă de lămâie, 250ml ulei de măsline, 250gr miere de albine multifloră, 2 boabe de tămâie sfărâmate[boabele să fie de mărimea unui bob de mazare]. Totul se amestecă, se pune în sticle acoperite, în cămară la rece şi întuneric timp de 8 zile. Se va agita de 2-3 ori pe zi. După cele 8 zile, se bea un păhărel de ţuică dimineaţa pe stomacul gol, până se termină lichidul. Este bine să se bea în tot acest timp şi 1litru de ceai pe zi din : mătase de porumb, coada şoricelului, coada calului, amestecate şi preparate sub formă de infuzie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu