marți, 23 iunie 2009

Remedii pentru herpes

 Virusul herpesului rămâne în organism, chiar si după vindecările temporale. El recidivează adesea [ la femei, mai ales în perioadele menstruale ] după boli febrile sau indigestii. Ar fi de dorit ca în afara tratamentului pe care vi-l recomandăm, să urmăriţi ce alimente anume produc izbucnirea herpesului. Eliminaţi-le din alimentaţie şi instituiţi o dietă cât mai bogată în enzime şi în lichide. Se recomandă comprese, badijonări, apiterapie. 
 Ceaiul de roiniţă : 2 linguriţe la o cană de apă opărită. Se pun comprese pe locurile atinse de mai multe ori pe zi.
 Alifia de roiniţă : Se prepară la fel ca alifia de calendula – doi pumni de plantă proaspătă se înăbuşă în osânză curată de porc, se lasă să se răcească, apoi se încălzeşte la aburi şi se strecoară, se ung locurile bolnave de mai multe ori pe zi. Roiniţa întârzie recidivarea herpesului în proporţie de 70% . 
 Tinctura de propolis : este un preparat apicol, se găseşte de vânzare la albinarii din pieţe şi la magazinele de specialitate, comprese sau tamponări de mai multe ori pe zi. Sau unguent cu propolis care are acelaşi efect, ungeţi zona afectată de mai multe ori pe zi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu